Diensten

COPYWRITING

Woorden die bewegen, zinnen die raken. Hier gaat het om dat creatieve haakje, om beleving en je publiek grijpen. Campagne copy, jouw ‘why’ in heldere woorden, webteksten vol SEO én DNA, concepten die verrassen, content die klinkt.

TEKSTSCHRIJVEN

Schrijven, herschrijven, redigeren, corrigeren. Alles om jouw boodschap helder en stevig neer te zetten. Een artikel, brochure of (online) magazine: ik maak er een goed verhaal van, zet de juiste toon of die ontbrekende punt.

TONE OF VOICE

Tuurlijk, het gaat om wat je zegt. Hóe je ‘t zegt, dat maakt pas echt indruk. De stem van je merk maakt je herkenbaar, verbindt je met jouw publiek. Samen vinden we jouw verbale merkidentiteit. En ik beschrijf ‘m, in een handig handboek.

STRATEGIE

Communiceren vanuit de basis, vanuit een slimme strategie. Je propositie, doelgroep(en) en doelen. Je kernwaarden en je why. Dé ingrediënten voor een strategie die werkt, een concept dat raakt en content waarmee je vrienden maakt.

MERKVERHAAL

De basis van je merk, communicatie en content: jouw corporate story. Het zit in wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt: het DNA van jouw merk. En echt,  het verhaal is er al. Het moet alleen nog geschreven worden.

CONTENTCREATIE

Jouw verhaal. Hoorbaar, leesbaar, zichtbaar. Overal. Ik vertaal jouw verhaal naar content met impact. Natuurlijk volgens een slimme contentstrategie. Zo blijf je in contact met jouw publiek van vandaag en morgen.

Vragen, opmerkingen of schieten woorden tekort? 

Samen aan jouw merk bouwen?

Of eerst het fundament leggen?

CONTACT

Vechtstraat 12

8021 AX Zwolle

info@marcschrijft.nl

06 270 55 359© COPYRIGHT 2022 MARC SCHRIJFT • IN HET (DIGITALE) ZADEL GEHOLPEN DOOR BYMIC